Новата съдебно-медицинска експертиза по случая Дебора е готова.  18-годишното момиче беше нарязано с макетен

...
Новата съдебно-медицинска експертиза по случая Дебора е готова.  18-годишното момиче беше нарязано с макетен
Коментари Харесай

Новата експертиза по случая „Дебора” показва, че момичето е със средна телесна повреда

Новата съдебно-медицинска експертиза по случая „ Дебора ” е готова.  18-годишното момиче беше нарязано с макетен нож от някогашния си другар.  Очаква се   резултатите от експертизата да бъдат обявени в понеделник. Според специалисти, те могат да трансформират, както обвиняването, по този начин и наказването на обвиняемия  Георги Георгиев.

Той беше арестуван на 30 юли, откакто казусът с измъчваното момиче от Стара Загора стана обществен и провокира вълна от възмущение  в цялата страна. Новата експертиза по делото " Дебора " беше направена от лекари от Пловдив, откакто всички правосъдни медици в Стара Загора си направиха отказ и отхвърлиха да вземат участие.

Адвокатът на Дебора Михайлова Делян Славов е безапелационен, че новата съдебно-медицинска експертиза по случая ще промени обвиняването, а това е наложително изискване, с цел да може действието да се квалифицира вярно. Той описа пред Euronews Bulgaria, че е получил информация от страна на прокуратурата, че характера на телесната щета, получена от Дебора при нападението, е избран като „ междинен “.

По думите му по този начин са открити не една, а две телесни повреди, а обвиняването против Георги Георгиев ще бъде преквалифицирано като по-тежко.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР